Skip to main content

Politika e rimbursimit

Ju lutemi lexoni me kujdes sa vijon përpara se të kërkoni një rimbursim:

Ne besojmë fort në shërbimin tonë dhe e mbështesim atë pa kushte, por e kuptojmë se nuk mund të funksionojë në mënyrë perfekte për të gjithë, gjatë gjithë kohës.

Before taking out a subscription, we advise you to request a free 2-hour trial, click on this LIDHJE to get your free trial, we have set up this option so that you can test our service, before taking out a long-term subscription.

Rastet e rimbursueshme:

  •  Nëse keni zgjedhur gabimisht një abonim në vend të atij të dëshiruar, mund të na kontaktoni edhe për të vazhduar me rimbursimin pas vlerësimit të rastit.

Rastet e pakthyeshme:

  •  Rimbursimi do të refuzohet nëse vjen nga një mosfunksionim nga ana juaj (Një lidhje e keqe, një pajisje me defekt dhe të tjera).

Ekipi ynë është gjithmonë në dispozicionin tuaj nëse hasni komplikime në konfigurimin e shërbimit në pajisjen tuaj ose për ndonjë problem tjetër teknik, gjithashtu mund të konsultoheni me udhëzuesit tanë të instalimit.

Për çdo kërkesë për rimbursim, ju lutemi na dërgoni kërkesën tuaj përmes tonë Na kontaktoni page.

JESKOIPTV Unleash your entertainment world

sqShqip