Skip to main content

1 Pajisje / 1 Lidhje

(pagesa në jeskovps)

1 Muaj

$12.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

3 Muaj

$30.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

6 Muaj

$45.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

1 Vit

$65.00
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

2 Pajisje / 2 Lidhje

(pagesa në jeskovps)

1 Muaj

$15.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 2 Lidhjet
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

3 Muaj

$40.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 2 Lidhjet
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

6 Muaj

$62.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 2 Lidhjet
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

1 Vit

$120.00
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 2 Lidhjet
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

3 Pajisje / 3 Lidhje

(pagesa në jeskovps)

1 Muaj

$22.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 3 Lidhjet
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

3 Muaj

$63.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 3 Lidhjet
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

6 Muaj

$100.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 3 Lidhjet
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

1 Vit

$180.00
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 3 Lidhjet
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

JESKOIPTV Unleash your entertainment world

©  2023. JESKOIPTV.

sqShqip