Skip to main content

BEST IPTV

Lëshoni botën tuaj të argëtimit dhe shikoni mbi 10,000+ kanale televizive globale dhe filma, seriale dhe ngjarje PPV në çdo pajisje që dëshironi në shërbimin tonë IPTV të gjitha në NJË vend.

jesko-iptv

Kanalet televizive Filma/Seriale Ngjarjet PPV

Të gjitha në një abonim

Biblioteka plot me filma dhe seriale

Dhe shume te tjera..

Zgjidhni PLAN-in tuaj

1 Muaj

$12.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7

3 Muaj

$30.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7

6 Muaj

$45.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7

1 Vit (deri në 40% ULJE)

$80.00
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7

Kur përdorni shërbimin tonë IPTV do të merrni:

 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • Filma/Seriale (VOD)
 • Ngjarjet e drejtpërdrejta të PPV
 • Kanale 24/7
jesko-iptv

Shërbimi pas shitjes në Telegram

Klientët tanë mund të kërkojnë çdo film apo serial dhe ne do të bëjmë çmos për ta shtuar atë.

sqShqip