Skip to main content

N°1 Best IPTV Service

Lëshoni botën tuaj të argëtimit dhe shikoni mbi 10,000+ kanale televizive globale dhe filma, seriale dhe ngjarje PPV në çdo pajisje që dëshironi në shërbimin tonë IPTV të gjitha në NJË vend.

jesko-iptv

10,000+ Worldwide

Kanalet televizive

Library full of Movies & Series

Dhe shume te tjera..

Zgjidhni PLAN-in tuaj

(pagesa në jeskovps)

1 Muaj

$12.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • IPTV Subscription
 • Ngjarjet PPV
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • Stable IPTV server

3 Muaj

$30.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • IPTV Subscription
 • Ngjarjet PPV
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • Stable IPTV server

6 Muaj

$45.99
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • IPTV Subscription
 • Ngjarjet PPV
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • Stable IPTV server

1 Vit

$65.00
 • Mbi 10,000 kanale televizive në mbarë botën (numri i kanaleve mund të ndryshojë sipas vendit)
 • 1 Lidhja
 • Kanale 24/7
 • Filma dhe seriale VOD
 • Ngjarjet PPV
 • Kanale 24/7
 • Mbështetje pas shitjes
 • Transmetim i drejtpërdrejtë 24/7
 • Stable IPTV server
 • VPN e integruar falas në planin 1-vjeçar

Shërbimi pas shitjes në Telegram

Our IPTV service customers can request any movie or serie and we will do our best to add it.

sqShqip